maandag 13 juni 2011

6. Evaluatie

Wij vonden deze praktische opdracht leuk en interessant. Wel hebben wij lang na moeten denken over een geschikt onderwerp voor ons onderzoek. Na veel onderwerpen afgekeurd te hebben zijn wij toch blijven steken bij dit onderwerp, waar we uiteindelijk tevreden over zijn. Wij zijn tijdens deze praktische opdracht veel te weten gekomen over Schalkwijk en Velserbroek. Zo hebben wij gezien dat het verschil tussen de inwoners en woningen echt enorm is. Ook zijn wij erachter gekomen dat de reikwijdtes van de belangrijkste voorzieningen tussen Velserbroek en Schalkwijk erg verschilt.
De samenwerking ging vanaf dag één al goed. Nadat we een onderwerp hadden gekozen zijn we meteen aan de slag gegaan en hebben we onderzoeksvragen bedacht. Zo heeft het verslag vanzelf zijn vormen gekregen.
Wijzelf vinden ons onderzoek en de planning zo goed verlopen dat wij vinden dat er niks beter zou kunnen gaan als we het over mochten doen. Dat is erg positief en we hopen dat dat terug te vinden is in het verslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten