maandag 13 juni 2011

2. Plan van aanpak


2.1       Algemeen      
De bedoeling is om de centrale onderzoeksvraag te beantwoorden door allereerst een antwoord te vinden op de deelvragen.

2.2       Methode        
De aanpak hiervoor is om de nodige gegevens op het internet op zoeken. Dit is een zogenaamde documentstudie. Daarnaast willen we via ondervragingen aan bepaalde mensen de vraag over de reikwijdtes en verzorgingsgebieden beantwoorden.

We analyseren de gegevens die we verzamelen en rapporteren daarover. Om te beginnen presenteren we de gegevens over Velserbroek, daarna over Schalkwijk.
Vervolgens zullen we via deze gegevens de deelvragen beantwoorden. Daarna zal er een vergelijking worden gemaakt over de genoemde onderdelen van de twee wijken (deelvragen). Daarna wordt de hypothese bevestigd of juist verworpen. Ten slotte wordt het antwoord geformuleerd op de centrale onderzoeksvraag.

2.3       Tijdsplanning
In het logboek in de bijlage is opgenomen hoe, wat en wanneer we welke stappen hebben gezet. We zijn 25 april 2011 gestart met het nadenken over de onderzoeksvraag en aanpak. We schatten destijds in dat we ieder circa 20 uur zouden besteden aan de opdracht. De termijn om het af te ronden werd uiteindelijk bepaald op 16 juni. Op die datum moest het verslag op een weblog worden geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten